aan de top van techniek en technologie

Onze opdrachtgevers werken met hoogwaardige technieken en technologieën in sectoren met veel nichemarkten. Nobleo kan hen bijstaan op elk punt van de product life cycle, de kennis en kunde van onze talenten kan over de gehele waardeketen worden ingezet. Want Nobleo wil expertisepartner zijn voor haar opdrachtgevers.

 

Onze medewerkers beseffen dus welke belofte Nobleo aan haar opdrachtgevers doet: wij voegen waarde toe, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het hoort bij hun ambitie om zo'n vergaande belofte waar te willen maken. Onze medewerkers weten dat zij het kunnen. Talent verplicht.

 

Wij selecteren nieuwe collega's op basis van hun talent en langs de meetlat van onze kernwaarden. Deskundigheid (technische kennis en werkervaring) weegt daarin zonder twijfel zwaar. Maar de talenten voor Nobleo hebben ook de juiste instelling: gelijktijdig ondernemend, verbindend en relatiegericht.

 

En zo ziet Nobleo talenten: medewerkers die zelfbewust met hun kennis, kunde en persoonlijke vaardigheden omgaan, om projecten bij opdrachtgevers te versnellen en zo hun marktpositie te versterken. Medewerkers die ook beseffen dat om in de top te blijven meedraaien, je nooit uitgeleerd kan zijn. Noblesse oblige, talent verplicht.