projecten waar talent voor nodig is

Medewerker(s) Nobleo: Roy Gerritzen, Matthijs Somhorst, Timo van Beek
Afdeling:Constructief ontwerp
Opdrachtgever: Heijmans

 

 

Omschrijving project:
De realisering van de N23 Westfrisiaweg moet de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid in de regio verbeteren en de economische structuur en werkgelegenheid bevorderen.

De verkeersverbinding Westfrisiaweg tussen Heerhugowaard, Hoorn en Enkhuizen is de oost-west-verbinding van West-Friesland. Het verkeer op deze wegen is het afgelopen decennium sterk gegroeid met als gevolg steeds meer dicht slibbende wegen, vertragingen, ongelukken en sluipverkeer. Al zo'n veertig jaar wordt er gediscussieerd over het verbeteren van deze wegverbinding die sinds 1999 een provinciale weg is.

De realisering van de N23 Westfrisiaweg is een gezamenlijk project van de Provincie Noord-Holland en de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer, Koggenland, Opmeer, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Stede Broec en Enkhuizen, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, het georganiseerd bedrijfsleven en het ministerie van I&M.

 

Diensten Nobleo:
Nobleo verzorgt het 3D ontwerp, constructieve berekeningen van diverse kunstwerken en ondersteuning van de ontwerpleiding.